Livrare şi plată

LIVRAREA

  • în Timișoara: livrare la domiciliu, FARA TAXA DE TRANSPORT in  maxim 24 h.
  • în țară: livrarea se face prin Posta Romana sau Curier Rapid.

 

Livrarea produselor se face in toata tara. Acestea se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sint asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 

Teoretic coletele livrate prin Posta Romana ajung la destinatie in 2-4 zile lucratoare. Daca dupa 5 zile nu ati primit instiintarea de la Posta Romana prin care santeti informat ca ati primit coletul, va rugam sa intrebati la oficiul postal de care apartineti daca nu au un colet pentru dumneavoastra. Comenzile confirmate pina la ora 15 sunt predate Postei Romane sau Curierului Rapid pina la ora 18 si vor pleca spre destinatie in aceiasi zi. Comenzile confirmate dupa ora 15 urmeaza sa plece spre destinatie a doua zi. Toate comenzile vor fi confirmate printr-un e-mail din partea NSFit in care este specificata data in care a fost expediat coletul aferent comenzii. In cazul in care nu primiti acest e-mail va rugam sa ne contactati telefonic  0760 12 12 23.

PLATA

Plata produselor comandate se va face in momentul primirii coletului: - la Oficiul Postal de care apartineti pe baza buletinului / carte de identitate sau la domiciliul dumneavoastra in cazul alegerii Curierului Rapid.

Tarife de transport

  • Posta Romana: x lei
  • Curier Rapid x lei

Tarifele de transport vor fi adaugate la pretul comenzii. Comanda minima este de 50 lei. Pentru comenzi de minim 300  lei transport gratuit.

Orice produs cumparat de pe acest site poate fi returnat in termen de 10 zile , conform O.G 130/ 2000. Conditia minima este ca produsul  returnat si ambalajul acestuia sa nu fie deteriorate.

 


Vezi mai multe video Haioase