Antrenor personal

Antrenorul personal 

Iti propunem un nou stil de viata bazat pe miscare, alimentatie sanatoasa si suplimente  nutritive de calitate.

De acum incolo antrenamentele lungi plictisitoare si fara rezultate vor deveni placute si mai ales eficiente obtinind rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Daca considerati ca sunteti prea in varsta pentru antrenamente, s-ar putea sa va inselati. O persoana nu este niciodata prea in varsta pentru a incepe antrenamentele, chiar daca nu a facut acest lucru niciodata.

Citeva motive pentru care sa va angajati un antrenor personal:

1. Personalizarea antrenamentului. Nu exista metode standard (general valabile) ,ceea ce se potriveste unei persoane nu este eficienta pentru alta sau poate fi chiar contraindicata. Pe baza unor chestionare si a efectuarii unor teste fizice, antrenorul va face o evaluare a formei fizice actuale si in functie de rezultat stabileste :  greutatea ideala, indicele de masa corporala, consumul energetic bazal, riscurile in cazul unor probleme de sanatate. In urma rezultatelor evaluarii si impreuna cu dumneavoastra se vor stabilii obiectivele.

2. Supervizare si siguranta. Antrenorul personal te observa, te corecteaza, te ajuta si iti dozeaza efortul si durata pauzelor. te supravegheaza pe durata efortului pentru a evita accidentarile si a fi in siguranta.

3. Motivatie si eficienta. Un antrenor profesionist ofera sustinere psihologica, incurajare si motivatie. El schimba periodic metodele de antrenament si foloseste exercitii noi pentru a maximiza eficienta.

4. Antrenamente speciale pentru refacerea dupa accidentari si pentru cei cu probleme de sanatate.

Dupa accidentari (intideri musculare si ligamentare, entorse, luxatii, operatii menisc si ligamente, etc.) antrenorul stabileste un program special de recuperare bazat pe exercitii simple care stimuleaza musculatura si o tonifica.

Persoanele cu probleme de sanatate, cu recomandare medicala (dupa un contol medical amanuntit), pot urma un program de exercitii fizice, dar numai sub supravegherea antrenorului care stabileste exercitiile in functie de problemele de sanatate ( osteoporoza, ast bronsic, diverse afectiuni cardiovasculare, etc).

 5. Antrenamente specifice unor discipline sportive.